Manuele therapie in Maarssenbroek

Manuele therapie in omgeving Maarssen

Manuele therapie is bij uitstek de therapie voor rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, heup- en beenpijn, schouder- en armpijn.

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken.

Effect van manuele therapie is direct merkbaar
De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: u voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen.

Manueel therapeut
Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. Daarmee heeft hij extra kennis opgedaan van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom. Door zijn gespecialiseerde opleiding is juist de manueel therapeut in staat om de oorzaak van uw klachten te beoordelen.

Contact Manuele therapie Maarssen
Bent u woonachtig in de omgeving Maarssen en bent u opzoek naar een manueel therapeut? Voor Manuele therapie in Maarssen en omgeving bent u bij Bloemstede aan het juiste adres! Wacht niet langer met uw klachten en maak bij ons een afspraak.