Fysiotherapie & manuele therapie Maarssen

Als u op zoek bent naar een fysiotherapeut in de buurt van Maarssen, bent u bij Bloemstede aan het juiste adres. Bij Bloemstede Fysiotherapie en manuele therapie, kun je terecht voor alle mogelijke klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Een verwijzing van een (huis)arts heb je niet nodig. Je kunt zonder verwijzing een eerste afspraak maken.

Behandelplan fysiotherapie

Tijdens de eerste afspraak zal kort een screening gedaan worden van 15 minuten, hierna volgt een anamnese en het onderzoek. Een anamnese is het doornemen van de voorgeschiedenis met relevante omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de klachten die een persoon heeft. Daarna wordt een behandelplan gemaakt. Uiteraard wordt bij het maken van een behandelplan gekeken naar de persoonlijke situatie en mogelijkheden.

Deze eerste afspraak, inclusief anamnese en screening, duurt ongeveer 45 minuten. Verder afspraken voor behandelingen duren ongeveer 25 minuten.

Indien de situatie daar aanleiding toe geeft, vinden de behandelingen met onze fysiotherapeuten plaats in nauw overleg met de (huis)artsen.

Contact met Bloemstede Fysiotherapie en Manuele therapie

Woon jij in omgeving Maarssen en wil je niet langer doorlopen met klachten die je beperken in je bewegingsvrijheid? Maak snel een afspraak bij Fysiotherapie Maarssen.

Bloemstede Fysiotherapie en Manuele therapie